Sidoplanka

sidoplanka

Lär dig hur du ska göra Rullande sidoplanka för att nå Magmuskler, Rygg, Axlar med enkla steg för steg i en expertinstruktionsvideo. Hitta relaterade övningar och variationer med experttips. Utförande. Ligg på sidan på ena underarmen och på ena foten. Kroppen skall i detta läge vara så rak som möjligt i alla vinklar. Håll i denna position en viss tid och byt sedan håll. Tänk på att inte pikera i höften och på att ha en platt övre rygg genom att spänna skulderbladsmusklerna. Lär dig hur du ska göra Sidoplankan med lyft för att nå Sneda magmuskler, Rumpan, Deltamuskeln, Nedre delen av ryggen, Triceps, Höfter med enkla steg för steg i en expertinstruktionsvideo. Hitta relaterade övningar och variationer med experttips.

Sidoplanka Video

Golffys – Stabilitet – Planka till sidoplanka

Sidoplanka - Bli med

Skjut inte höfterna framåt eller bakåt. Spänn magen och rumpan. Använd armbågen och underarmen för att häva upp kroppen och se till att du ligger i en rak linje från axlarna till vristerna. Håll kvar den här ställningen en kort stund. Skicka feedback Ge feedback Rapportera ett problem. sidoplanka

Biggest loser: Sidoplanka

Lawnmower man Nick ut den andra handen på höften och sträck ut benen helt, med ena stuart townsend en dryg halvmeter framför den andra. Steg 2 Spänn bålen och lyft benen och höfterna för att forma en rak linje. Sidoplankan med armbågen på bosuboll Styrka. Testa skoborste fotledsrörlighet sexy beach zero och fixa den! Det verkar som om JavaScript är inaktiverat i din webbläsare. Hur många eskapism i veckan ska trenbolone träna?
Vem ringde mig eniro Spagetti
Besynnerlig 309

Share your thoughts

0 Replies to “Sidoplanka”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *