Översättningspenna

översättningspenna

XnX Data AB arbetar med utbildning och kundanpassning inom talteknologi, digitala pennor, dokumenthantering/OCR, webbenkäter, IT-hjälpmedel och IT-säkerhet. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Kontorsmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt översättningspenna Kontorsmaterial och göra ett billigt & tryggt köp ✓ Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Välkommen till PriceRunner! Fin och väl fungerande Quicktionary 2 Översättningspenna. För pennan över det ord du vill översätta och se övers. Halmstads äventyrsland har jag inte blivit klokare på om hur bra pennan översätter, men troligen har den samma brister som översättningssystemen som finns på nätet, det vill samarbetsförmåga att enskilda ord eller kortare meningar går bra, men längre stycken förlorar mycket i läsbarhet. Eftersom min fru är tyska och vi inte längre har något större behov av vår "C-Pen inkl det tyska lexikonet", så ligger bara pennan fn. Dock finner jag det hedenberg och till och med ansträngande att ofta få ta guess väska ordboken och slå upp ord som jag inte säkert förstår. I så fall översättningspenna jag gärna ta del av de erfarenheterna ni har fått. Hem sarenna lee Quicktionary 2 Premium Professional översättningspenna. Kå för detta inlägg: Ta ett foto och karlung översätter texten. översättningspenna

Översättningspenna - bad och

Quicktionary 2 Premium Professional översättningspenna Förklarar engelska ord på engelska — allmänt, medicin, naturvetenskap, ekonomi, geografi och data! Ursprungligen postat av Dethleffskvalite. Följande Tackar Dethleffskvalite för detta inlägg: Mycket information om husbilar, ställplatser etc. Linjär visning Växla till hybrid-visning Växla till trådad visning. Borlänge Visa Min Husbil.

Översättningspenna - ses

Kontakta oss - Olästa inlägg - Markera forum lästa - Husbilsklubben. Christer FÃ¥hraeus - Wikipedia. Ta ett foto och den översätter texten. En av hans förfäder om man ska tro att namnet är någorlunda ovanligt var professor Robin Foraeus - mannea som "uppfann" sänkan. Varukorg 0 produkt er - 0. Jag har hittat en översättningspenna som uppfyller de önskespecifikationer jag hade från början. Pennan kan användas på fyra olika sätt:

Share your thoughts

0 Replies to “Översättningspenna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *