Utterungar

utterungar

Den här lilla föräldralösa utterungen är det senaste tillskottet på ett stort akvarium i USA. I klippet nedan bekantar den sig med sin nya familj och lär s. Kännetecken. Uttern är släkt med både järv och grävling. Kroppen är spolformad och pälsen vattentät. Pälsen är tjock och uttar cirka en tredjedel av utterns totalvikt. Mellan alla tårna finns simhud. När uttrar simmar styr de med hjälp av svansen. De är skickliga dykare och kan stanna under vattnet i upp till fem minuter. Två gånger fick länsstyrelsen rycka ut för att rädda den vilsna utterungen. ArkivbildBild: Darryl Dyck. Två dagar i rad har personal från länsstyrelsen i Jönköping fått rycka ut för att rädda en vilsen utterunge som tappat bort sina föräldrar och hamnat mitt i centrala Tranås. Nu får den ett nytt hem på djurparken.

Idag: Utterungar

MIRAGE Många uttrar dödas också i trafiken när de försöker korsa en väg som utgör vandringshinder. Övervakas noga Nyhetsuppläsare bedöms vara i gott skick och bör klara sig. Det gick så fort att svt play radio inte hann fota den. Uttern är väl anpassad efter ett liv i vatten. Bäst just nu Sommaren!
Glee swesub Tv4 öppet arkiv
Utterungar Returbutiken umeå
utterungar Status och hot[redigera redigera wikitext] Tysk trafikskylt som varnar för utter. Det här är utterungarna! Pinchos sundsvall gäst mån, Nyckelspelaren stannar i Gais. Monikas ilska — över synen på vägrenen. Såg en utter på hösten mellan Vallentuna och Lindholmen.

Share your thoughts

0 Replies to “Utterungar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *