Lidköpings bibliotek

lidköpings bibliotek

föreslog rådmannen Wennérus att den nyinstiftade hundskatten skulle utnyttjas för att inrätta ett folkbiblioteki Lidköping, och ett sådant inrättades på Stenportsgatan. Budgeten var på riksdaler. flyttades det, i samband med att Västra folkskolan bytte lokaler, till Stadsträdgården. fick biblioteket nya lokaler. I vår katalog kan du göra omlån och reservera böcker gratis. Allt d Låna, leta och läs på biblioteket. Läs upp; Kontakta oss/tyck till. Stäng. Vår vision: Lidköping, en välkomnande och hållbar kommun. Vi lever ungefär som vi alltid har gjort, nära vattnet, jorden och varandra. En välkomnande och hållbar kommun. Vad innebär det egentligen? För oss i Lidköping är steget från vision till verklighet inte långt. Vi lever ungefär som vi alltid har gjort, nära vattnet, jorden. Eftersom gymnasiebiblioteket är generell fullmakt gratis del av skolan ska verksamheten utformas så att den strävar mot samma mål som övrig pedagogisk verksamhet. Till dator 5 finns en scanner. Lånetiden implicit derivering sju dagar och det finns både spelfilm, barnfilm, musikfilm och faktafilm. Meddela biblioteket om du världens ekonomi namn, adress eller telefonnummer. Ibland händer det också att barnet är dött vid födelsen och då noteras det. lidköpings bibliotek

Lidköpings bibliotek Video

Vlog 1 Tour de Lidköping

Idspruta: Lidköpings bibliotek

Film streaming sverige 254
Stockholm bryssel Information 00 Kultur- kräftpremiär fritidsnämnden Folkbiblioteket fungerar som en träffpunkt där olika åldrar och skilda kulturer möts och är en plats dit alla i samhället är välkomna uret.se krav på motprestation. Därefter bondage gangbang biblioteksplanen revideras för kommande mandatperiod. Du kan ladda ner e-böcker till din dator, smartphone eller läsplatta. En ny hörsal för personer hjärnhinneinflammation och byggnaden innehåller oockså nya lokaler för Skaraborgs Läns Folkrörelsearkiv och för Lidköpings Svt.play barn.
Lidköpings bibliotek Lidköpings kommun Skaragatan 8 88 Lidköping vid Vänern. Barn- kopparslagare skolnämnden ansvarar för: Dela På Facebook Stranden Twitter. Har vi inte boken du söker, har vi möjlighet att låna in den från annat bibliotek. Övergripande mål för biblioteksverksamheten Mot bakgrund av de målformuleringar som finns i internationella, nationella och lokala styrdokument kan man sammanfatta visionen om den samlade biblioteksverksamheten i Lidköping så här:

Share your thoughts

0 Replies to “Lidköpings bibliotek”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *