Pintxos

pintxos

Pintxos är en spansk klassiker som påminner om tapas men serveras på tandpetare och som oftast på en bit bröd. Här är fem restauranger i San Sebastian där du kan frossa loss i just pintxos: Av: Malin Hefvelin. Foto: Linda Romppala. Bar Tamboril. Svamppintxos och ett stort urval av txakoli, det lokala. Den som vill ha en snabbfixad variant tar helt enkelt lite färdig jordgubbsmarmelad. Pintxos, Lund: Se objektiva omdömen av Pintxos, som fått betyg 3,5 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer91 av restauranger i Lund.

Pintxos - FAN Man

Hitta tillgängliga tider på thefork. Kvaliteten på "mellanrätterna" varierar, men är generellt av hög standard, ibland till och med mycket hög. Omdömet skrevs augusti 1 Den som vill ha en snabbfixad variant tar helt enkelt lite färdig jordgubbsmarmelad. Ta ut och lägg i en plastpåse som tål värme i tio minuter. Apelsinkaka med pinjenötter och choklad Monika Ahlberg. Andra säger att det var ett sätt att minska alkoholkonsumtionen, genom att kroggäster såväl som hovfolk vid stora bjudningar på palatsen fick i sig några tuggor mat mellan glasen.

Pintxos Video

Pintxos clásicos de Bilbao pintxos

Pintxos - med ett

Konceptet med att maten kommer när kocken känner för det är inte helt lyckat. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Användarvillkor Sekretesspolicy Policy för cookies Godkänn cookies Webbplatsöversikt. Hade ett minne från förra besöket för flera år sedan att det inte riktigt levde upp till förväntningarna och detta besannades. Bred sardellcrèmen på rostade baguetteskivor. Pintxos på fem sätt.

Share your thoughts

0 Replies to “Pintxos”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *