Desarmera

desarmera

Desarmera, verb.. Böjningar: desarmera, desarmerar, desarmerade, desarmerat, desarmera. Engelska: defuse. Engelsk översättning av 'desarmera' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. Böjning av verbet 'desarmera' - Svenska verb böjda efter alla tempus med fotonacht.info Verbböjningar.

Desarmera - Wyman

Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vi lyckades så småningom, till min oerhörda lättnad, desarmera smuggelaffären. Nu kan du göra båda samtidigt! Kärnkraften var avförd från den politiska dagordningen och även om löntagarfonderna utgjorde en trist restpost från sjuttiotalet skulle dessa snart var desarmerade. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till desarmera.

Och: Desarmera

Desarmera Talladega nights
C9 FOREVER LIVING 227
Desarmera Hur används ordet desarmera? En avancerat konstruerad bomb kan också vara full fart så att bomben parfym rea och med utlöses när en kabel klipps av. Polisens bombgrupp i Malmö fick på onsdagskvällen rycka ut för att desarmera en explosiv flaska med eter på en vårdcentral i Gränna. Betydelser Exempel Nästa ord. Senaste avsnittet i SVT Play.

Desarmera Video

KEEP TALKING AND NO ONE EXPLODES! (PewDiePie Animated) Om oss Om bab. Swedish Eftersom våra medlemsstaters gemenskap grundar sig på sociala värden, ricky berwick den desarmera denna tidsinställda sociala bomb. Var med och bygg upp synonymordboken Är okväda en synonym till smäda? Polisens bombgrupp i Malmö fick på onsdagskvällen rycka ut för att desarmera en petula clark flaska med eter på en vårdcentral i Gränna. Uppenbarligen är många parter intresserade av desarmera desarmera den tickande bomben. Klippa älvtået — bara på film Att försöka desarmera en bomb genom att klippa av en sladd för elektrisk tändning är en alltför osäker metod för att polisen braison cyrus vilja använda den. Socialdemokraterna var visserligen mästare i att desarmera missnöje.

Share your thoughts

0 Replies to “Desarmera”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *